Продължете към съдържанието

Почистване след пожар

Нашата фирма за „Bulkom.com“ предлага всичко за справяне със следите от обгорели жилища. Работим професионално и евтино. Всичко ще е наред. Винаги сме готови да помогнем.

Фирмата ни за извозване на отпадъци и стари мебели е тук за вас за помогне със изгорелите жилища. Демонтираме мебелите, събираме дребните отпадъци в чували и ги изнасяме на гръб. Работим бързо и качествено. Извозваме отпадъците до депо. Предлагаме професионално дезинфекциране с препарати. Нашите хамали за почистване са опитни и усмихнати.

справяне със следите от обгорели жилища

Всичко за справяне със следите от обгорели жилища

Предлагаме разнообразни услуги за всичко за справяне със следите от изгорели жилища. Ето какво правим:

Изнасяне на мебели. Демонтираме ги, изнасяме и товарим в камиона за боклук. Работим бързо и ефективно.

Събиране на отпадъци в чували. Дребните отпадъци се събират в здрави чували и се изнасят на гръб. После ги товарим в камиона и ги извозваме.

Дезинфекция. Използваме препарати с бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Дезинфекцираме преди, по време и след работата.

Почистване на фекалии. Събираме биологичните отпадъци в капсули за опасни отпадъци. Работим с много специфична обработка.

Почистване на мазета и тавани. Събираме боклук в чували, демонтираме рафтове и измиваме помещенията. Почистваме паяжини и помитаме.

Фирмата ни за „Bulkom.com“ предлага най-доброто за справяне със следите от обгорели жилища. С нас всичко ще е наред и работим евтино. Нашите чистачи са готови да помогнат по всяко време дори и за почистване след котки. Винаги сме тук за вас. Телефонът за контакти с нас е 0888 00 11 33. Работим в София и областта.

Често задавани въпроси

Какво включва услугата всичко за справяне със следите от пожар?

Услугата включва демонтиране на мебели, събиране на дребни отпадъци в чували и извозване до депо. Също така се извършва дезинфекция с препарати, които имат бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Почистват се фекалии и събират биологични отпадъци в капсули за опасни отпадъци. Почистването на мазета и тавани включва събиране на боклук в чували, демонтаж на рафтове, измиване и помитане. С всичко за справяне със следите от обгорели жилища, всичко ще е наред.

Как се извършва дезинфекцията?

Дезинфекцията се извършва с препарати, които имат бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Тези препарати се използват преди, по време и след работата за гарантиране на чистота. Работата започва с почистване на мястото и отстраняване на отпадъци. После се пръска с дезинфектанти, които унищожават микробите. Накрая се мие отново за окончателно почистване.

Какво се прави при почистване на мазета и тавани?

Почистването на мазета и тавани включва събиране на боклук в здрави чували. Демонтират се рафтове и други ненужни структури. Помещението се измива и помита за пълна чистота. Паяжините се събират и също се изхвърлят. Накрая всичко се извозва до депо.