Продължете към съдържанието

Почистване след котки

Нашата фирма ппелага всичко за почистването на жилища след котки за вас! Няма нужда да се притеснявате. Работим бързо и евтино. Фирмата ни за почистване на къщи е на ваше разположение за всичко, свързано с почистване след котки и изнасяне на боклуци. Винаги ще бъде добрес нашите услуги.

Всичко за почистването на жилища

Какво правим

Нашите хамали за почистване са професионалисти. Разполагаме с всичко необходимо за справяне с мръсотията и неприятната миризма. Изнасяме отпадъците пеша от висок етаж, товарим в камион и извозваме на депо. Фирмата ни за почистване след котки предлага изгодни условия и цени.

Всичко за почистването на жилища след котки

Изнасяне на отпадъци. Събираме дребните отпадъци в здрави чували и ги изнасяме на гръб.
Демонтаж на мебели. Демонтираме мебелите, изнасяме ги и ги товарим в камиона за боклук.
Дезинфекция. Правим дезинфекция с препарати с бактерицидно действие.
Почистване на фекалии. Събираме фекалиите, мием и дезинфекцираме.
Обезмирисяване. Използваме професионален аерозол за обезмирисяване.

Работим в София и областта. За контакти, обадете се на 0888 00 11 33. Всичко ще бъде наред, защото работим евтино и качествено!

ЧЗВ – Всичко за почистването на жилища

Как се справя екипът с почистването на жилища след котки?

Екипът събира всички отпадъци в здрави чували и извозва до депо за отпадъци. Фекалиите и другите замърсявания се почистват и дезинфекцират с подходящи препарати. Мебелите, които трябва да се изхвърлят, се демонтират и товарят на камиона. Дейностите включват и обезмирисяване на помещението. Всичко се извършва бързо и евтино.

Какви препарати се използват за почистване и дезинфекция?

За почистване и дезинфекция се използват само качествени и безопасни препарати. Те ефективно премахват миризми и бактерии от котешки фекалии и други замърсявания. Препаратите са подходящи за различни повърхности и материи. Дейността се извършва внимателно, за да не се повредят мебелите и настилките. Така помещението е чисто и дезинфекцирано.

Колко време отнема почистването на жилища след котки?

Времето за почистване зависи от размера и замърсяването на помещението. Обикновено процесът отнема няколко часа. Екипът работи бързо и организирано, за да завърши в срок. Всички отпадъци се събират и товарят в камиона за извозване. Клиентите могат да разчитат на бързо и ефективно обслужване.