Продължете към съдържанието

Всичко за боклука

Фирмата ни „Bulkom.com“ прави всичко за безопасното извозване на битови отпадъци и боклуци. Това е нашата работа, не е трудно. Работим евтино и всичко ще е наред. Хората ни са добри и знаят какво правят.

Фирмата ни за извозване на боклуци се грижи за всичко от начало до край. Събираме отпадъците в чували и ги товарим в камиона. Нашите момчета за демонтаж ще разглобят старите мебели. Помитаме и измиваме местата, където е нужно. Нашите хамали за почистване се справят с всичко. Обещаваме, че ще свършим работа бързо и евтино.

Всичко за безопасното извозване

Всичко за безопасното извозване на боклуци

  • Събиране на отпадъци в чували. Взимаме всичко малко и го слагаме в здрави чували. Нашата фирма за извозване се грижи за това всичко да е на място.
  • Демонтаж на мебели. Нашите момчета разглобяват големи мебели и ги изнасят. Всичко става бързо и без проблеми.
  • Товарене на камиона. След като съберем боклука, товарим всичко в камиона и го извозваме. Фирмата ни за извозване прави това лесно и бързо.
  • Дезинфекция и почистване. Когато е нужно, дезинфекцираме с препарати. Използваме най-добрите продукти, които убиват бактерии и вируси.
  • Косене и рязане на клони. Нашите хора се грижат и за дворовете. Косим трева, режем храсти и дървета, и извозваме всичко.

Как работим

Всичко за безопасното извозване на боклуци е нашият приоритет. Нашите хамали за почистване събират малките отпадъци в чували и ги изнасят на гръб. Демонтират мебелите и ги товарят в камиона за боклук. Правим дезинфекция с препарати, които имат бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Почистваме фекалии и събираме биологични отпадъци в капсули за опасни отпадъци. Извозваме всичко до депо.

Нашите момчета за дворове косим трева, режем храсти и дървета. Товарим клоните и дървесината в камионите и ги извозваме до депо за преработка. Когато чистим мазета и тавани, правим дезинфекция и събиране на боклук в чували. Демонтираме рафтове, измиваме, събираме паяжини и помитаме. Нашите момчета за почистване след гълъби правят дезинфекция и мият всичко. След почистване на кучета и котки събираме труповете, дезинфекцираме и обезмирисяваме.

Примерни действия

  • Събиране на дребни отпадъци в чували. Първо се събират всички дребни боклуци в здрави чували. Така работата е лесна и бърза. Нашите момчета за събиране са опитни и внимателни.
  • Демонтаж на мебели. Разглобяват се големите мебели на части. Това прави изнасянето по-лесно. Нашата фирма за демонтаж е на линия.
  • Дезинфекция с препарати. Ползваме препарати с бактерицидно действие. Пръскаме преди, по време и след работа. Така всичко е чисто и безопасно.
  • Почистване на дворове. Косим трева, режем храсти и дървета. Товарим клоните и ги извозваме до депо. Нашата фирма за дворове е най-добрата.
  • Почистване след гълъби. Събираме курешките и труповете. Дезинфекцираме и мием всичко. Нашите момчета за почистване се справят отлично.

Телефонът за контакти с нас е 0888 00 11 33. Работим в София и областта.

ЧЗВ – Всичко за безопасното извозване

Как се извозват боклуците?

Отпадъците се събират в здрави чували. Хората за събиране ги товарят в камиона. Извозваме ги до депо за отпадъци. Ако има стари мебели, се демонтират и товарят. Местата се почистват и дезинфекцират.

Какви услуги се предлагат?

Услугите включват демонтаж на мебели, събиране на отпадъци в чували и товарене в камион. Извозване до депо за отпадъци. Почистване и дезинфекция при нужда. Грижа за дворове като косене на трева и рязане на храсти.

Как се почиства след гълъби?

Първо се събират курешките и труповете. Почистването става с препарати с бактерицидно действие. Махат се гнездата и мястото се мие. След това отново се дезинфекцира. Работим бързо и всичко ще е наред.