Продължете към съдържанието

Дезинфекция и почистване

Всичко за дезинфекцията на мръсни жилища. Фирма за почистване и извозване „Bulkom.com“ предлага евтини и качествени услуги за вашите нужди. С хора за почистване и дезинфекция, нашите момчета за почистване ще се погрижат всичко да е наред. Работим бързо и евтино, за да направим вашия дом чист и безопасен.

Всичко за дезинфекцията на мръсни

Какво правим

Фирмата ни за почистване и дезинфекция предлага различни услуги. Нашите хамали за почистване ще изнесат всички отпадъци, ще пометат и измият подовете. Също така, правим дезинфекция с препарати, които убиват бактерии и вируси. Демонтираме стари мебели и ги изнасяме. Товарим камиона и извозваме всичко до депо за отпадъци.

Всичко за дезинфекцията на мръсни жилища

  1. Изнасяне на отпадъци. Изнасяме отпадъците пеша от висок етаж, товарим в камион и извозваме на депо.
  2. Дезинфекция на жилища. Правим дезинфекция с препарати, които убиват бактерии и вируси.
  3. Почистване след смърт. Извършваме почистване на фекалии и събиране на биологични отпадъци в капсули за опасни отпадъци.
  4. Почистване на мазета и тавани. Правим дезинфекция и събиране на боклук в чували, демонтаж на рафтове, измиване, събиране на паяжини и помитане.
  5. Почистване след гълъби. Събираме курешките, събираме трупове, махаме гнездата, мием и пак дезинфекцираме.

Фирмата ни за почистване и дезинфекция предлага най-добрите цени за услугите си, не само за мръсни апартаменти а също така и за борба с гризачите. Работим бързо и ефективно, за да направим вашето жилище чисто и безопасно. Свържете се с нас на телефон 0888 00 11 33 за повече информация и заявки. Работим в София и областта.

ЧЗВ – Всичко за дезинфекцията на мръсни

Как се извършва дезинфекцията на мръсни жилища?

Първо, събираме всички отпадъци и ги извозваме до депо. След това дезинфекцираме с препарати, които убиват бактерии и вируси. Почистваме с вода и сапун подовете и стените. При нужда, премахваме стари мебели и ги товарим в камиона. Накрая, извършваме финална дезинфекция, за да е всичко наред.

Какво включва почистването след смърт?

Почистването след смърт започва със събиране на биологични отпадъци в капсули за опасни отпадъци. След това дезинфекцираме цялото помещение с мощни препарати. Премахваме всички отпадъци и ги извозваме до депо. Следва дълбоко почистване на подове и стени. Накрая, правим последна дезинфекция, за да осигурим безопасност.

Как се справяме с почистването на мазета и тавани?

Първо събираме всички отпадъци в здрави чували. След това демонтираме рафтове и други стари мебели. Извозваме отпадъците до депо с камион. Дезинфекцираме цялото помещение с мощни препарати. Накрая, измиваме подовете и събираме паяжините, за да е всичко наред.