Продължете към съдържанието

Борба с гризачи

Фирмата ни за всичко за борбата с гризачи под тавана. Извършваме всякакви услуги по почистване на мазета и тавани и извозване на гризачи и техните отпадъци. Работим бързо и евтино. Всичко ще е наред и няма да има проблеми. С нашите хамали за гризачи, всичко ще е чисто и безопасно. Цените са добри и достъпни.

Всичко за борбата с гризачи

Нашите услуги

Нашата фирма за всичко за борбата с гризачи под тавана предлага различни услуги.Ние сме вашите партньори за ефикастно изпразване на мазе или таван. Първо, разглеждаме мястото и определяме нуждите. Изнасяме отпадъците и ги товарим в камион за извозване на депо. Почистваме и дезинфекцираме с препарати с бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Изхвърляме всичко ненужно и помитаме. Измиваме с препарати и оставяме мястото чисто. Работим бързо и ефективно, за да няма проблеми.

Всичко за борбата с гризачи под тавана

  1. Изнасяне на отпадъци. Изнасяме всичко от мястото пеша, товарим в камион и извозваме на депо. Всичко ще е наред и няма да има остатъци.
  2. Дезинфекция. Дезинфекцираме с препарати, които убиват бактерии, вируси и други. Мястото става безопасно и чисто.
  3. Помитане и измиване. Почистваме и измиваме всичко след като сме изнесли отпадъците. Използваме професионални препарати.
  4. Събиране на дребни отпадъци. Събираме всички дребни отпадъци в здрави чували и ги изнасяме.
  5. Демонтаж на мебели. Демонтираме мебели, изнасяме ги и товарим в камиона за боклук.

Нашите момчета за борбата с гризачи под тавана са винаги на разположение. Фирмата ни за тези услуги е професионална и работи евтино. Всичко ще е наред и няма да има грижи. Извозваме и изхвърляме всичко ненужно.

Телефонът за контакти с нас е 0888 00 11 33. Работим в София и областта.

ЧЗВ – Всичко за борбата с гризачи

Какво включва услугата за борбата с гризачи на тавана?

Услугата включва изнасяне на отпадъци и товарене в камион. Дезинфекция с препарати за убиване на бактерии и вируси. Почистване и измиване на помещението. Събиране на дребни отпадъци в здрави чували. Демонтаж и извозване на мебели.

Колко време отнема борбата с гризачи под тавана?

Времето зависи от размера на помещението и количеството отпадъци. Работата се извършва бързо и ефективно. Включва изнасяне на отпадъци, дезинфекция и почистване. Старателно се премахват всички следи от гризачи. Всичко ще бъде наред и без проблеми.

Какви препарати се използват за борбата с гризачи под тавана?

Използват се професионални препарати за дезинфекция. Те убиват бактерии, вируси и други микроорганизми. Препаратите са безопасни за хора и домашни любимци. Измиваме и дезинфекцираме всички повърхности. Осигуряваме чисто и безопасно помещение.