Продължете към съдържанието

Почистването на наследствен имот

Ако имаш наследствен апартамент, който трябва да се изчисти, тук в Bulkom.com има всичко за почистването на наследствен апартамент. Разбираме колко е гадно да видиш цялата бъркотия и да не знаеш откъде да започнеш. Затова идваме ние! Предлагаме добри цени и сме сигурни, че всичко ще е точно и както трябва.

Правим също и дезинфекция на мазета и тавани също така и на апаратаменти. Тръгваме стъпка по стъпка – изхвърляме, извозваме, чистим. Хващаме се за работа с ентусиазъм и не се плашим от никаква мръсотия.

Всичко за почистването на наследствен имот

Всичко за почистването на наследствен апартамент

  1. Изнасяме боклука: Събираме всички отпадъци, пъхаме ги в здрави чували, носим ги на гърба си и ги товарим в камиона.
  2. Демонтираме мебели: Ако има стари шкафове или маси, ги разглобяваме внимателно, за да не заемат много място в камиона.
  3. Дезинфекция: Ако апартаментът е бил затворен дълго време или има следи от влага и мухъл, ние навлизаме със специални препарати, които убиват всички микроби.
  4. Миене: След като всичко е изнесено и мястото е празно, започваме да мием подовете с мощни и ефикасни препарати, за да блесне всичко.
  5. Освежаване на въздуха: Накрая, ако има неприятни миризми, използваме аерозоли, които освежават въздуха и правят пространството по-приятно за дишане.

Фирмата ни за почистване винаги се стреми да предложи най-добрата услуга на изгодни цени. Ако търсиш някой, който да поеме грижата за изчистването на наследствен апартамент, звъни на 0888 00 11 33. Работим в София и областта, готови сме да помогнем!

ЧЗВ за почистването на наследствен имот

Как се справяме с големите мебели при почистването?

Когато се налага да изчистим наследствен апартамент, големите мебели ги разглобяваме първо. Така се товарят лесно и заемат по-малко място в камиона. Внимаваме да не нараняваме нищо, защото сме професионалисти. Товарим всичко внимателно и го извозваме до депо за отпадъци. Всичко се прави бързо и чисто.

Какво включва дезинфекцията в наследствен апартамент?

При почистването на наследствен апартамент, дезинфекцията е ключова. Използваме специални препарати, които убиват бактерии и вируси. Така осигуряваме безопасност и чистота. Обработката се прави на всички повърхности, където може да има микроби. След това всичко остава чисто и свежо.

Как се гарантира качеството на услугите за почистване на апартамент?

Качеството на нашата работа е на първо място. Следим внимателно всеки етап от почистването. Всеки член от екипа знае своите задачи и ги изпълнява безупречно. Гарантираме, че всичко за почистването на наследствен апартамент се прави по най-добрия начин. Нашата цел е клиентите да са напълно доволни.