Продължете към съдържанието

Почистването след покойник

Ако търсите кого да повикате за всичко за почистването след покойник, Bulkom.com е тук да ви помогне. Защо да мрънкате и да се занимавате сами? Имаме всичко нужно, за да направим нещата лесни и бързи дори ако се наложи извозване и изхвърляне на стари мебели след покойник.

Нашите услуги са топ. Когато има тъжно събитие и се налага основно почистване у дома, вие само се обадете на „Bulkom.com“. Помитаме, мием и всичко оправяме.

Всичко за почистването след покойник

Всичко за почистването след покойник

  1. Измиване: Когато става дума за миене, нашите момчета знаят как се прави. Мием с мощни препарати, та даже и най-упоритите петна изчезват.
  2. Дезинфекция: Преди, по време и след почистване, всичко дезинфекцираме. Използваме най-добрите препарати, за да е сигурно и чисто.
  3. Извозване на боклук: Всичко ненужно го натоварваме в камиона и откарваме далеч от вас. Така че да не мислите за него.
  4. Демонтаж на мебели: Ако има стари мебели, които трябва да се изхвърлят, ние ги демонтираме и изнасяме. Бързо и лесно.
  5. Чистене на двор и мазе: Вашите дворове и мазета също могат да блестят. Косим, режем и всичко изчистваме.

Когато се стигне до всичко за почистването след покойник, Bulkom.com ви предлага бързи и ефективни решения. Нашият екип е обучен да се справя с всичко необходимо, съобразявайки се с вашите нужди и предпочитания. Тарифите ни са изгодни, а работата – от високо качество.

За повече информация и контакт с нас, моля обадете се на 0888 00 11 33. Работим в София и областта.

Често задавани въпроси

Какво правите ако има много боклук в дома след покойника?

Идваме бързо и внимателно преглеждаме всичко. Събираме всички отпадъци в наши здрави чували. Товарим камиона внимателно и гарантираме, че всичко отива на правилното място за рециклиране или изхвърляне. Обещаваме, че ще се погрижим за всичко без да оставим нищо зад нас. Всичко ще бъде наред, а цените са достъпни.

Можете ли да почистите помещението, където е живял покойника?

Да, разбира се. Първо, мием всички повърхности и правим дезинфекция, за да е чисто и безопасно. Подробно се грижим за всяко кътче в помещението. Извозваме всички отпадъци, които не са нужни.

Каква техника използвате за дезинфекция?

Използваме модерни машини за почистване и специални препарати, които убиват микробите и правят помещението безопасно. Всичко се обработва с внимание, за да гарантираме, че няма да остане нищо вредно. Обещаваме, че след нашата намеса всичко ще бъде чисто. Техниката ни е съвременна и ефективна, работим бързо и икономично.