Продължете към съдържанието

Всичко за хамалските услуги

Bulkom.com предлага всичко за услугите на хамали при изчистване на апартаменти. Нашата фирма за почистване и извозване на отпадъци работи бързо и евтино. Всички ангажименти почистваме старателно и безпроблемно. Нашите момчета за изнасяне и изхвърляне на боклуци са опитни и надеждни. Работим в София и областта.

Нашата фирма за изчистване на апартаменти предлага разнообразни услуги. Имаме професионални хамали, които ще се погрижат за всичко. Извозваме отпадъците до депо за рециклиране. Почистваме старателно и дезинфекцираме. Изнасяме и демонтираме мебели, измиваме и събираме дребни боклуци в здрави чували. Всичко ще е наред и работим евтино.

Всичко за услугите на хамали

Всичко за услугите на хамали при изчистване на апартаменти

Ето какво включва услугата:

Изнасяне на отпадъци пеша от висок етаж. Товарим в камион и извозваме на депо. Работим бързо и старателно.

Събиране на дребни отпадъци в чували. Нашите момчета за изнасяне на боклуци ги носят на гръб. Изхвърляме всичко ненужно.

Демонтаж на мебели. Разглобяваме, изнасяме и товарим в камиона. Извозваме до депо за отпадъци. Работим евтино и ефективно.

Дезинфекция на помещения. Използваме препарати с бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Почистваме старателно.

Почистване след гълъби. Събираме курешки, трупове и гнезда. Дезинфекцираме и мием помещенията.

Всички дейности се извършват с внимание и професионализъм. Цените за извозване на отпадъци са изгодни и достъпни. Фирмата ни за хамалски услуги е надеждна и ефективна. За контакт: 0888 00 11 33.

Често задавани въпроси

Какви услуги предлагате при изчистване на апартаменти?

Нашите хамали предлагат всичко за услугите на хамали при изчистване на апартаменти. Изнасяме и извозваме отпадъците, демонтираме мебелите и почистваме помещенията. Дезинфекцираме с препарати срещу бактерии и вируси. Работим бързо и на изгодни цени.

Колко струват услугите за изчистване на апартаменти?

Цените за извозване на отпадъци и почистване са изгодни и достъпни. Различни фактори влияят на цената като обем отпадъци и нужда от допълнителни услуги. Нашата фирма за изчистване на апартаменти предлага конкурентни цени. Клиентите винаги получават качествена услуга.

Как се извършва дезинфекцията при изчистване?

Дезинфекцията включва използване на препарати с бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Почистваме помещенията старателно и дезинфекцираме всички повърхности. Специални препарати се прилагат преди, по време и след почистване. Дезинфекцията е важна част от услугите на хамали при изчистване на апартаменти. Работим професионално и надеждно.